Marine in Thailand vraagt ​​het vrouwelijk schoon om geen bikini’s op hun stranden te dragen 

CHONBURI:- De Thaise marine verbiedt vrouwen het dragen van bikini’s op haar stranden niet, maar vraagt ​​de vrouwen wel om hun medewerking om dit NIET te doen, dit uit respect voor de Thaise cultuur, zo oreerde de woordvoerder van de Marine.

Admiraal Pokkrong Monthatpalin zei dat zijn legeronderdeel de  bezoekers vraagt ​​om geen bikini’s te dragen op de stranden omwille van “de orde en in overeenstemming met de Thaise cultuur en traditie”.

 Hij reageerde op een Facebook-bericht van 27 juli op het “Quotidien de Thailande”-account van een foto met een “No Bikini”-bord op Koh Samae San, bij de provincie Chon Buri.  Het eiland is marinegebied.

Admiraal Pokkrong zei dat dergelijke borden alleen bedoeld waren om toeristen te overtuigen geen bikini’s te dragen.  De marine verbiedt bikini’s niet.

De waarschuwingsborden zouden worden  verwijderd en zouden worden vervangen door nieuwe om een ​​beter begrip te creëren van het voornemen van de marine om een ​​conservatieve vorm van toerisme aan te moedigen, aldus de woordvoerder.

Koh Samae San is een toeristische attractie, maar het valt onder de jurisdictie van de marine, zei hij.  Het aantal bezoekers is beperkt en men mag daar niet overnachten, alcohol drinken of zich in luidruchtige groepen verzamelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Quotidien de Thailande 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Quotidien de Thailande

3 gedachten aan “Marine in Thailand vraagt ​​het vrouwelijk schoon om geen bikini’s op hun stranden te dragen ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!