Bomexplosie verwondt 5 studenten in een school in Centraal-Thailand

AYUTTHAYA:- Vijf tienerstudenten zijn gisteren gewond geraakt nadat een pingpongbom in het klaslokaal van een technische hogeschool in de centrale provincie Ayutthaya ontplofte.

Één van de leerlingen droeg de bom in een schooltas en toen hij de tas per ongeluk om ongeveer 11 uur ’s ochtends liet vallen, ontplofte hij, waarbij hij en vier van zijn klasgenoten gewond raakten.

De hoofdcommissaris van het politiebureau Phra Nakhon Si Ayutthaya verklaarde dat de vijf gewonde mannelijke studenten tussen de 15 en 17 jaar oud waren.

De studenten liepen lichte verwondingen op aan hun lichaam, benen en voeten.  Ze werden naar een ziekenhuis gestuurd en iedereen werd later fit en gezond ontslagen.

De student die de bom droeg, bekende de politie dat de bom niet van hem was en hij werd door een oudere jongen gedwongen om de Ping Pong bom mee te nemen.  De jongen zei dat hij niet had verwacht dat de bom zou afgaan als hij zijn tas liet vallen.

Een andere tienerstudent onthulde dat er 30 mensen in de kamer waren en de les bijna zou eindigen toen hij een zeer luide explosie hoorde, die het klaslokaal in rook omhulde.

Hij zei dat iedereen bang was en de kamer uitvluchtte uit angst voor hun leven.  Hij voegde eraan toe dat enkele van zijn vrienden door de explosie aan tijdelijke gehoorverlies leden.

De politiecommissaris verklaarde de student die de bom mee had genomen en de gewonde studenten zouden worden ondervraagd.  Hij voegde eraan toe dat de ouders van de kinderen zouden worden uitgenodigd op het politiebureau om te helpen met het onderzoek, de bron van de bom en het gedrag van hun leerlingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!