Manchester United lijkt op De Jong te rekenen voor Thaise en Australische toer

ENGELAND:- De onderhandelingen met FC Barcelona verliepen allesbehalve gesmeerd, maar Frenkie de Jong lijkt wel degelijk op weg naar Manchester United. 

Volgens ESPN-journalist Rob Dawson is de kans groot dat de controleur met Manchester United mee op trainingskamp gaat in Azië.

The Red Devils vliegen binnenkort naar Thailand en Australië en spelen daar vier oefenwedstrijden, idealiter mét De Jong in de gelederen. “United komt dichter bij een overeenkomst met Barcelona voor Frenkie de Jong. 

Hij staat bovenaan Ten Hag’s verlanglijstje deze zomer en er is hoop dat hij op 8 juli meegaat met de voorbereidingstour in Thailand en Australië”, aldus Dawson, die voor de internationale tak van ESPN Manchester United volgt.

Het echte werk voor manager Erik ten Hag begint overigens na die Aziatische tournee. Op 30 juli wacht Atlético Madrid in Oslo, één dag later wordt er thuis tegen Rayo Vallecano gespeeld. “De eerste keer dat we Ten Hag’s potentiële basiself zullen zien, zal een week voor start van de Premier League zijn wanneer Manchester United het in Oslo opneemt tegen Atlético Madrid.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: redactie voetvalprimeur
Bron: voetvalprimeur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!