Man vervoert op een motor het lijk van vrouw naar een vuilnisstortplaats in Centraal-Thailand

PRACHINBURI:- Nadat gisteren het lijk van een vrouw, gewikkeld in een gele deken, op een stortplaats in de provincie Prachinburi in centraal Thailand werd gevonden, ontdekte de politie belangrijke camerabeelden van de man die haar lichaam per motor vervoerde. De politie denkt dat de moord het gevolg is van een driehoeksverhouding.

Op 27 januari om 04.39 uur wordt een man gefilmd, die op een Honda Icon-motorfiets die bij een flatgebouw van een parkeerplaats wegrijdt met over het stuur een hangend figuur gewikkeld in een gele deken.

Aan de hand van camerabeelden en ooggetuigenverklaringen identificeerde de politie de man als de 34-jarige Pisanu [achternaam achtergehouden] alias “Boy”, die werkt als bewaker in een fabriek in het district Si Maha Phot.

De politie deed uitgebreid onderzoek en ontdekte het volgende: 

  • Uit camerabeelden blijkt dat Aew op 26 januari 2023 om 19.10 uur – gekleed in een zwart shirt en spijkerbroek – op een groene Yamaha Fino-motor naar het appartement van Boy reed.
  • Om 19.49 uur verliet Aew de kamer en reed weg op de Fino. 
  • Om 21.13 uur legt cameratoezicht vast hoe Boy de appartementen uitrijdt op een oranje met gele Honda Icon.
  • Om 21.25 uur keerden zowel Boy als Aew op hun fietsen terug naar het appartement.
  • Om 04.39 uur wordt Boy gezien terwijl hij het levenloze lichaam op de motor vervoert en op weg is naar de stortplaats om haar daar te dumpen.

Agenten van het politiebureau van Rabo Phai identificeerden de in de gele deken gewikkelde overledene als de 37-jarige Kotchaphon Kumprasit alias “Aew” .

Volgens de politie lijkt de moord het resultaat van een driehoeksverhouding.  De politie zegt dat Aew een vriendin had (die ze omschrijven als een “tomboy”) van 12 jaar en wordt verdacht van een affaire met Boy.

De politie denkt dat Boy jaloers werd toen Aew ondanks de affaire niet van haar vriendin scheidde totdat ze haar uiteindelijk op maandagavond vermoordde, haar vastbond en haar lichaam dumpte in een poging de misdaad te verbergen.

De politie van Prachinburi volgt de verdachte, die volgens hen op de vlucht is.  De politie zei dat ze bewijs hebben dat Boy naar de provincie Nakhon Si Ayutthaya is gereisd om onder te duiken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!