Man verkleed als “The Joker” uit de film Batman verwondt 17 mensen in trein Tokio

TOKIO:- Een man gekleed in wat lijkt op een kostuum van Joker uit de Batman-strips en -films zou afgelopen zondagavond naar verluidt een steekpartij in de metro in Tokio hebben gepleegd.

De metro moest een noodstop maken, waarna de passagiers in paniek door de ramen uit de trein probeerde te vluchten

De vermeende aanvaller, de 24-jarige Kyota Hattori, werd gearresteerd en beschuldigd van poging tot moord.  Hij werd geciteerd als te zeggen dat hij had gefaald in het werk en problemen had met zijn vrienden en relaties.  De verdachte zei ook dat hij “mensen wilde doden en de doodstraf zou krijgen”.  Hij zou ook hebben gezegd dat hij “vanaf juni dacht ter dood veroordeeld te worden”.

De aanval begon rond 20.00 uur in een overvolle trein van 10 treinstellen bij het station van Hachioji naar Shinjuku in het centrum van Tokio.  Kyota zou de onderzoekers hebben verteld dat hij deze route had gekozen omdat hij wist dat het druk zou zijn, en ook dat niet niet veel tussenstops zou maken.  De verdachte zou ook aanstekervloeistof hebben gebruikt om een ​​brand in de trein te stichten.

Van de 17 mensen die bij de aanval gewond raakten, werd een 70-jarige man in de borst gestoken en verkeert nu in kritieke toestand.  De andere slachtoffers, tussen tieners en 60-plussers, liepen steekwonden en verwondingen op door het inademen van rook.

Mister Kyota wordt ook geciteerd als te hebben gezegd dat hij dol is op de Joker, een schurk uit de Batman-strips en -films.  Toen de aanval plaatsvond, droeg hij een groen shirt en een paars pak als Joker-kostuum.  Voor de aanval kwam hij uit de wijk Shibuya, die bekend staat als een populaire plek voor feestvierders om zich te verkleden in kostuums om daar Halloween te vieren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: News.sky.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!