Man valt twee medewerkers van een supermarkt met een mes in Jomtien aan 

JOMTIEN:- Een man verwondde twee medewerkers van een buurtwinkel met een mes in de buurt van Jomtien Beach. De stadspolitie van Pattaya werd gistermorgen van het incident op de hoogte gebracht. De politie en “snelle Jelle” onze stadsreporter arriveerden ter plaatse om de verdachte, de 53-jarige khun Nopanan Kamsit met verwondingen aan zijn hoofd aan te treffen.

De andere twee gewonden personen, van wie de namen niet bekend werden gemaakt, waren winkelmedewerkers die aanzienlijke nekwonden door de aanval van khun Nopanan hadden opgelopen. De gewonde winkelbediendes werden met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De buurtwinkel liep ook aanzienlijke schade op door een strijd tussen het personeel en Nopanan.

Een taxichauffeur en getuige, de 55-jarige khun Jaras Wongsoonthorn, vertelde tegen Jelle, dat hij en de andere getuige zagen dat het personeel in de winkel door khun Nopanan werd aangevallen. We gebruikten een houten stok om de verdachte knock-out te slaan, grepen hem bij zijn kladde. en arresteerden hem waarna wij de politie belden.”

De politie van de stad Pattaya vertelde dat de verdachte, onder bewaking naar een ziekenhuis was gebracht voor behandeling van zijn wonden en na behandeling achter de tralies zou belandden. De man sprak wartaal en leek niet volledig op de hoogte van de situatie en was niet in staat om onmiddellijke vragen te beantwoorden.

De politie zet het onderzoek voort om te zien wat er is gebeurd en voor verdere juridische stappen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!