Man uit Trang wint de jackpot van 72 miljoen baht in de staatsloterij van Thailand

TRANG:- Een man uit het Zuid-Thaise Trang werd in één klap schathemeltje rijk toen hij 72 miljoen baht won bij de laatste trekking. Hij won ook andere prijzen, waardoor zijn totale winst nog aanzienlijker was.

Het staatsloterijbureau heeft de resultaten van de loterijtrekking bekendgemaakt. De eerste prijs werd gewonnen op 205690. De driecijferige winst aan de voorkant was 885 en 747, terwijl de driecijferige winst aan de achterkant 137 en 070 was. De winst met twee cijfers was 60.

In een live-uitzending van Lottery Plus werd de trekking van de loterij getoond. De eerste prijs bestond uit 12 loten van 72 miljoen baht. De gelukkige winnaar is khun Lert uit het district Na Yong in de provincie Trang. Lert kocht de loten gisteren om 14.30 uur.

Toen hij hoorde over zijn geluk, werd hij benaderd door Not, een eigenaar van een loterij-app, die hem feliciteerde met zijn grote geluk, zo meldde KhaoSod.

‘Ik heb met alle 12 loten de eerste prijs heb gewonnen en in totaal 72 miljoen baht heb ontvangen. Ik heb ook gewonnen met het driecijferige hoofdprijsnummer 747.”

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!