Man uit Chiang Mai vermoordt taxichauffeur en berooft goudwinkel met gebruik van de taxi

CHIANG MAI:- Een 26-jarige man heeft bekend dat hij afgelopenmaandag een taxichauffeur  in een schoonheidssalon in Chiang Mai heeft vermoord en vervolgens zijn taxiheeft gebruikt om een ​​goudwinkel in de stad te beroven, aldus de politie.

De verdachte, Khun Nipitpon Somboonsukying had de bizarre misdaad de afgelopen negen maanden gepland, zo vertelde de rechercheurs van het politiebureau van Bhubingrajanivej.  

Hij werd maandagavond in zijn huis in het district Doi Saket gearresteerd, waar de politie de gouden sieraden ter waarde van ongeveer 3 miljoen baht, een pistool en kleding in beslag nam die hij naar verluidt droeg om de misdaad te begaan.

Politie en reddingswerkers hebben ook het lichaam van de 48-jarige chauffeur, Khun Suthep Chainanta geborgen, dat werd ontdekt achter een paviljoen langs de weg nabij de Wang Bua Ban-waterval op de hellingen van Doi Suthep. Het lichaam werd voor autopsie naar het Maharaj Nakorn Chiang Mai-ziekenhuis gestuurd.

Nipitpon was sinds oktober vorig jaar bezig met het plannen van de misdaad, waarbij hij routes had geïdentificeerd, waar hij contact kon opnemen met de taxi en de plek waar het lichaam kon worden gedumpt.

De politie beschuldigde hem van moord met voorbedachten rade, diefstal en illegaal vuurwapenbezit.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!