Man in Pattaya overleeft val vanaf het dak van een 4 etages tellend gebouw

PATTAYA:- Een gebroken arm en een gebroken kin waren zijn ernstige verwondingen, maar een stuk minder ernstig dan wat u zou verwachten na een val van een gebouw.  Een 38-jarige man voor het afgelopen weekend na het schoonmaken van het dak van een woongebouw in Naklua. Hij was een tegelvloer aan het schoonmaken, hij glibberde uit op een vermoedelijk gladde tegel en zeilde over de rand van het dak naar beneden.

Zoals de leden van mijn facebook groep Olleke Bolleke in Thailand lijken dergelijke “valpartijen” regelmatig voor te komen in Thailand en met name in Pattaya, waar vorige maand een Thaise vrouw gewond raakte toen ze 4 meter van een gebouw aan Pattaya’s Walking Street viel, slechts 2 weken nadat een buitenlander van het balkon van zijn hotelkamer de  dood tegemoet viel.

Maar vorige week kregen de hulpdiensten om 16.00 uur het telefoontje dat deze “Handyman” van het dak was gevallen van een gebouw met 4 verdiepingen in Soi Poethisan.  Ze haastten zich naar de plaats delict en toen ze aankwamen, waren ze verrast toen ze de man bij bewustzijn en alert aantroffen.  Verrassend genoeg werd zelfs gezegd dat de man in een goed humeur was, misschien gewoon blij dat hij zulke lichte verwondingen had opgelopen na zo’n verwoestende val.

“Ik weet niet hoe ik het heb kunnen overleven met relatief lichte verwondingen, maar ben dankbaar dat Boeddha mij niet tot zich geroepen heeft”

De man werd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd waar hij werd behandeld voor de gebroken kin en de gebroken arm en zal naar verwachting volledig herstellen.  

Jammer genoeg weet u nieuwsbeer nog steeds niet of het dak nu schoon is, maar alla…dit is Thailand….toch?

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!