Man in Noordoost-Thailand offert zichzelf op om zijn moeder van een woeste pitbullaanval te redden

KORAT:-  Een voormalige jockey uit de provincie Nakhon Ratchasima in het noordoosten van Thailand is door zijn pitbull gedood terwijl hij probeerde zijn moeder te redden die door het dier werd aangevallen.

Gisteren vond er een begrafenis plaats voor de 47-jarige khun Thedpong in de Thung Sawang-tempel in het hoofddistrict van deze provincie.

Uit het niets viel khun Thedpong’s achtjarige pitbull, genaamd Bobby, Thedpong’s 68-jarige moeder Duangsaree aan. De woeste hond vloog khun Duangsaree naar de keel, instinctief weerde zij de hond af met haar onderarm, zodat het daar zijn kaken inzette. Toen beet Bobby in haar linkerdij en trok naar tegen de grond..  Ze liep ernstige verwondingen op en bloedde hevig.

Haar zoon, Khun Thedpong rende naar ernaar toe en wrikte Bobby’s kaken van zijn moeder, die onmiddellijk naar het ziekenhuis werd gebracht door Thedphongs 51-jarige vriend Mana.  De pitbull greep Thedpong en sleurde hem zijn kooi in.  De hond raakte helemaal buiten zinnen en bleef aanvallen totdat ‘ingewanden van zijn baasje eruit liepen’.

De vriendin en het nichtje van Thedphong renden de kooi in en wisten Thedpong eruit te krijgen.  Ze brachten Thedpong naar het ziekenhuis waar hij stierf aan bloedverlies.

Khun Mana zei dat Thedpong een grote man van 95 kilo was maar niet opgewassen was tegen Bobby’s kracht.

De pitbull zit nu opgesloten in de kooi en de familie weet niet wat ze met hem aan moeten. Dit was de eerste keer in zijn hele leven dat hij ooit gewelddadig was, voegde de familie eraan toe.

Mana zei dat de moeder van Thedpong maar een of twee keer per jaar op bezoek kwam, dus hij hield mogelijk niet van een “buitenlandse geur” ​​in zijn territorium.

Terwijl Duangsaree in het ziekenhuis werd behandeld, hoorde ze dat haar zoon was aangevallen en gedood. Ze zei dat haar zoon haar leven had gered, want zonder de hulp van haar zoon zou ze de aanval zeker niet hebben overleefd.

Drie weken geleden voltrok zich een soortgelijk voorval, waarbij vier Pit Bull-honden van gemengd ras de 76-jarige “Grandma Yoon” in de provincie Nakhon Phanom aanvielen, waardoor ze ernstig gewond raakte en in het ziekenhuis moest worden behandeld.

Gelukkig kwamen buren tussenbeide met honkbalknuppels en joegen ze de honden weg voordat de aanval een fatale afloop kreeg.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: สยามรัฐ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!