LEES HIER, hoe u uw Valentijnswens bij de Bangkok’s Shrine of Love kunt laten uitkomen

BANGKOK:- De reputatie van uw nieuwsbeer als “versierder in het Thaise liefdesleven” gaat hem immer vooruit. Dit jaar maakte hij niet zijn opwachting bij de Bangkok’s Shrine of Love, maar vele Thais en toeristen stromen naar dit heiligdom om te bidden voor romantiek voorafgaand aan Valentijnsdag, die op dinsdag valt.

De Trimurti-schrijn voor CentralWorld was stampvol toen het winkelcentrum gisteren het seizoen van de liefde inluidde met een speciaal evenement dat van 17.19 uur tot 18.19 uur werd gehouden.

Onder de toegewijden waren vrouwelijke studenten die wanhopig op zoek waren naar kaartjes voor het concert van de Zuid-Koreaanse boyband NCT voordat ze op de gevoelige plaat werden vastgelegd.

De “The Dream Show 2 in Bangkok” van de NCT Dream Tour vindt plaats van 10 tot 12 maart in de Impact Arena, Muang Thong Thani in Nonthaburi.

De Trimurti is de goddelijke drie-eenheid van het hindoeïsme waarin de kosmische functies van schepping, behoud en vernietiging worden gepersonifieerd als een triade van godheden.

Zowel koppels als alleenstaanden en beren aanbidden elk jaar in februari in de Trimurti-schrijn in Bangkok, omdat de drie-eenheid ook wordt beschouwd als de hindoeïstische godheid van de liefde.

Olleke Bolleke adviseert zijn leden cq lezers, die op zoek zijn naar liefde om één of alle van de volgende items als offer bij het heiligdom mee te nemen:

  • Negen rozen of één rozenslinger.
  • Negen rode wierookstokjes.
  • Een rode kaars (voor singles),een paar rode kaarsen (voor koppels) of een roze kaars voor de LHBT leden.
  • Negen rode vruchten.
  • Rode dienbladen.
  • Rode papieren voor het schrijven van wensen.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!