Man in Nakhon Sawan schiet minnares dood en slaat de hand aan zichzelf

~HET HACHJE ERBIJ INSCHIETEN~
(Zelf sterven aan de gevolgen van een actie)

NAKHON SAWAN:- Een bouwvakker schoot zijn Mia Noi (minnares) dood voordat hij de hand aan zichzelf sloeg. Dit gebeurde tijdens een avondje drinken met vrienden in zijn huis in het Ta Khli-district op zondagavond.

De politie ging na een melding van een incident richting woning 35/1 in Moo 4 in het dorp Tamb, kort na 21.00 uur, in Nong Pho, zei politiechef Pol Col Preecha Sanitmuang van Ta Khli.

Volgens getuigen nodigde Vinai Khamphasri, 53, vier tot vijf collega’s uit voor een drankje bij hem thuis, waaronder Chanchira Phuluamsai, 31, een vrouw met wie hij een affaire had.

Ze begonnen vroeg in de nacht te drinken, zittend aan een tafel. Omstreeks 21.00 uur haalde Vinai plotseling een zelfgemaakt pistool tevoorschijn en schoot Chanchira door het hoofd, vertelden getuigen tegen de politie.

Zijn geschokte vrienden vluchten uiteen uit angst voor hun leven. Ongeveer een minuut later hoorden ze weer een schot. Ze keerden voorzichtig terug naar het huis en ontdekten dat Vinai zichzelf door het hoofd had geschoten.

Bij aankomst trof de politie Vinai en Chanchira, beiden overleden en zittend op stoelen met hun hoofd op de tafel.

De vrienden zeiden dat Vinai getrouwd was en een affaire had met Chanchira, die in een nabijgelegen dorp woonde.

De politie doet uitgebreid onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!