Arrestaties na kraak pinautomaat in Kabinburi: buit 700.000 baht

~DOOR DE BANK GENOMEN~
(Gemiddeld, meestal, gewoonlijk)

KABINBURI:- Drie metaalbewerkers werden al snel gearresteerd door de politie van Kabinburi voor het gebruik van snijapparatuur om 700.000 baht te stelen uit een ATM geldautomaat bij een lokale versmarkt in de provincie Prachinburi.

De verslaggever meldde dat mensen in de omgeving zich geen zorgen leken te maken omdat er 20 CCTV-camera’s in de buurt geïnstalleerd zijn.

Inderdaad werden Somneuk, het brein van de operatie, en zijn medewerker Thanajit al gearresteerd in een winkelcentrum in Lampang.

Een andere werknemer, Nopparat, maakte de fout om terug te keren naar zijn geboorteplaats in Nakhon Sawan, waar ook hij snel werd opgepakt.

Alle buit werd teruggevonden en de politie deed gisteren een reconstructie om de zaak af te ronden.

De verdachten bekenden het misdrijf en werden beschuldigd van diefstal met inzet van zware gereedschappen, in de nachts, en met behulp van een vervoermiddel om de plaats delict te ontvluchten.

Een vluchtauto was ruim een uur van te voren in de buurt geparkeerd.

De politie doet onderzoek naar mogelijk eerdere betrokkenheid van de daders bij soortgelijke misdrijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Visa
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!