Man in Isaan kleedt zich op straat uit en dreigt alle vrouwen te verkrachten 

BURIRAM:- Een Thaise vrouw een klacht bij de politie ingediend nadat een dronken Thaise man zich in de buurt van haar huis in de noordoostelijke provincie Buriram had uitgekleed en dreigde vervolgens alle vrouwen in de buurt te verkrachten.

De vrouw uit de Baan Bu Rai-gemeenschap in het Chalerm Prakiat-district van Buriram meldde vandaag aan het politiebureau van Chalerm Prakiat dat een Thaise man, later geïdentificeerd als de 55-jarige Chalerm, in de buurt van haar huis stond, zijn geslachtsdeel liet zien en schreeuwde dat hij alle vrouwen in de omgeving zou verkrachten.

Bij hun aankomst zagen agenten Chalerm die dronken was en probeerden hij ook zijn geslachtsdeel aan hen te laten zien 🤐

De agenten doorzochten vervolgens een tas van de Thaise man en vonden daarin gestolen elektriciteitskabels.

Toen verslaggevers ter plaatse kwamen, bleef hij schreeuwen…: “God heeft me dit gegeven!” Vervolgens probeerde hij ook zijn “Willy” bloot te leggen aan de journalisten, de politie greep echter snel in en kregen de situatie onder controle, waarna Chalerm werd gearresteerd en naar het politiebureau gebracht.

Na contact te hebben opgenomen en met zijn familieleden te hebben gesproken, meldde de politie dat de Thaise man een reeks delicten op zijn naam had staan, waaronder veelvuldig openbare dronkenschap en diefstal.

Hij staat erom door de gemeenschap te zwerven om alles wat los en vast zit te stelen en zou veelvuldig problemen veroorzaken.

Een lokale vrouw nam contact op met de politie en vertelde KhaoSod dat ze thuis was bij haar bejaarde moeder toen Chalerm zijn onzedelijk gedrag begon en luid aankondigde dat hij wilde dat alle vrouwen zijn echtgenotes zouden worden. Uit angst voor haar veiligheid heeft de vrouw het huis onmiddellijk beveiligd door alle deuren te sluiten.

Ze meldde het incident vervolgens bij het dorpshoofd en voegde een foto van de dader toe, die vervolgens de politie belde.

Ze voegde eraan toe dat ze voor haar eigen bescherming en die van haar moeder een mes bij zich moest dragen totdat de politie arriveerde.

De politie werkte samen met zijn familie om ervoor te zorgen dat hij veilig naar huis terugkeerde. Ze voegden eraan toe dat er geen aanklacht tegen Chalerm was ingediend omdat hij ondanks dreigementen met verkrachting en ontmaskering nog geen misdaad had begaan.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!