Man in een rijstveld in de Isaan doodgeschoten

MAHA SARAKHAM:- Een Thaise man is in een rijstveld in de Isaan-provincie Maha Sarakham doodgeschoten. Gisteren vond een dorpeling die in het rijstveld liep het lichaam van de man en ze belde de politie.  Volgens berichten is de man vijf keer geraakt. 

De politie identificeerden de man als de 36-jarige Nikorn Buamas.  Zijn moeder vertelde de politie dat ze haar zoon zondag voor het laatst had gezien.  Met het nieuws dat haar zoon was doodgeschoten, kwam ze snel ter plaatse.  Ze vroeg zich af hoe iemand haar zoon kon vermoorden en vertelde de agenten dat hij een ‘eenvoudige man’ en een ‘introvert’ was.  Ze voegde eraan toe dat zijn beroep bestond uit het hakken van hout en het verkopen ervan aan andere dorpelingen om geld te verdienen.

De politie doet onderzoek naar het persoonlijke leven van Nikorn om te zien of hij betrokken was bij drugs en of hij conflicten had.  Agenten zeggen niet te vermoeden dat iemand uit het kleine dorp Nikorn heeft neergeschoten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Thairath.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!