Man in Centraal Thailand zegt géén verdriet te hebben dat zijn zoon na een epileptische aanval overleed nadat hij zijn oma gruwelijk mishandeld had

SAMUT PRAKAN:- Een Thaise man zegt geen spijt te hebben van de dood van zijn “gekke” zoon, die naar verluidt eergisteravond probeerde zijn tante en grootmoeder in Samut Prakan te verkrachten. De kleinzoon stak zijn bejaarde grootmoeder in de nek en geslachtsdelen.  Buren renden naar binnen en bonden hem vast aan een paal.  Daarna kreeg hij epileptische aanvallen, viel hij buiten bewustzijn en stierf volgens getuigen.

In de vroege ochtenduren werden agenten van het politiebureau van Phra Pradaeng op de hoogte gebracht van een overlijden in het houten huis in het district Song Khanong.

 De politie vond het lichaam van de 33-jarige Nattawut (achternaam geheim) liggend in het midden van het huis.  Volgens de politie had Nattawut kneuzingen en wonden aan oogkassen, jukbeenderen, linkeroorlel, polsen en beide benen.  Zijn benen zagen eruit alsof ze waren vastgebonden, zei de politie.  De politie schatte dat hij ongeveer een uur voor hun aankomst stierf.

Volgens de politie lag er bloed op de vloeren, banken en matrassen.  De politie vond ter plaatse sporen van een gevecht.

Nattawut’s 59-jarige tante, Khun Wanwen (achternaam ingehouden) vertelde de politie dat Nattawut een “manische episode” had en zowel haar als zijn grootmoeder aanviel.  Wanwen zei dat Nattawut haar probeerde te verkrachten, maar dat ze erin slaagde te ontsnappen.

Daarna sleepte Nattawut zijn 73-jarige grootmoeder Pratum (naam achtergehouden) uit haar klamboe, beet in haar borsten en probeerde haar te verkrachten.  Ze vocht met hem totdat Nattawut haar in de nek en geslachtsdelen stak, wat hevige bloedingen en ernstig letsel veroorzaakte.

Buren hoorden de commotie en renden het huis in om te helpen, waar ze Pratum onder het bloed aantroffen.  De dorpelingen bonden Nattawut vast aan een paal.

Nattawuts 50-jarige familielid Wichian (naam niet genoemd) die in de buurt woont, arriveerde ter plaatse toen Nattawut werd vastgebonden maar nog leefde.  Wichian zei dat Nattawut eerst nog sprak, maar toen kreeg hij epileptische aanvallen en verloor hij het bewustzijn en daarna het leven liet.

 De vader van de overledene, de 54-jarige Manop (achternaam ingehouden), zei dat hij een telefoontje kreeg dat zijn zoon “wild aan het worden was” en een mes tegen de nek van zijn grootmoeder hield.  Manop snelde naar het huis waar hij Nattawut schrijlings op zijn zwaargewonde grootmoeder trof en een mes vasthield.

Khun Manop onthulde dat zijn zoon een geschiedenis van 10 jaar van psychische aandoeningen had en een soldaat was.  Manop zei dat illegaal drugsgebruik waarschijnlijk de oorzaak was van de aanvallen van zijn zoon en de uiteindelijke dood.  Hij zei dat zijn zoon zijn voorgeschreven medicijnen niet had ingenomen, wat waarschijnlijk zijn manische episode veroorzaakte.

De vader van Nattawut zei dat hij “geen vrdriet” heeft van de dood van zijn “gekke” zoon, “nadat ik bloed uit de nek van mijn moeder [Pratum] zag stromen.” De overledene zal een autopsie ondergaan in het Instituut voor Forensische Geneeskunde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!