Man in Centraal-Thailand bekent dat hij vriendin heeft geslagen, haar heeft gedwongen hondenpoep te eten en haar huisdieren heeft vermoord

SAMUT PRAKAN:- Een Thaise man bekende op een politiebureau in Samut Prakan in centraal Thailand dat hij zijn Thais-Britse vriendin fysiek mishandeld had, haar dwong hondenpoep te eten en haar honden gedood had.

Advocaat Kanthas Phongphaibookvej alias  “Gun Jompalang” vergezelde vanmorgen de 25-jarige “A” (pseudoniem) naar het politiebureau van Bang Bo om drie aanklachten in te dienen tegen haar 24-jarige vriend “Fin”, waaronder “aanranding, gijzeling en dierenmishandeling”.

De advocaat beweerde dat Fin A had geslagen en geschopt en haar had geslagen met een stoel, een dweil en een ventilator, waardoor haar ogen, gezicht, armen en benen verschillende verwondingen hadden opgelopen.

Elke keer dat Fin gewelddadig werd, werd de hond van A bang en poepte het diertje in huis, zei de advocaat. Fin zou A de uitwerpselen van de hond hebben laten eten voordat hij hem dood wurgde, zo las Olleke Bolleke in het Thaise KhaoSod.

Toen voelde Fin zich schuldig en kocht A een nieuwe hond. Maar hetzelfde gebeurde keer op keer totdat Fin naar verluidt zes honden kocht en op brute wijze doodde.

De advocaat liet de politie weten dat A geduldig was omdat ze medelijden had met Fin, die zei dat hij zag hoe zijn vader zijn moeder sloeg sinds hij een kind was. Aanvankelijk had A medelijden met Fin en dacht dat hij misschien zou kunnen veranderen.

A kon het misbruik niet meer verdragen, wist te ontsnappen en zocht hulp om aangifte te doen tegen Fin, aldus de advocaat. Hij vroeg de politie om ervoor te zorgen dat ze tegen hem werd beschermd omdat hij gewelddadig was geweest tegen A en haar had bedreigd. 

De advocaat zei dat hij tot in de ruimste zin van de wet moet worden vervolgd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: KhaoSod 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!