Chonburi grendelt na ontdekking van een Covid19 cluster een gebied af waar migrerende werknemers wonen

~REGIONIEUWS~

CHONBURI:- De gouverneur van Chonburi heeft gisteravond (18 juni) opdracht gegeven tot een tijdelijke afsluiting van een gebied waar veel migrerende werknemers in het district Mueang Chonburi wonen vanwege de uitbraak van veel bevestigde Covid19 infecties 

Het bevel van de Chonburi-gouverneur Phakarathorn Teanchai is vrijgegeven door de afdeling public relations van Chonburi.

Het bevel in het thais concludeert dat er meer bevestigde gevallen en nauwe contacten van Covid19 virus aan het einde van Soi Rasprasit in het subdistrict Baan Kod werden ontdekt.

Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, heeft het Comité voor ziektebestrijding van Chonburi bevolen het gebied direct tijdelijk af te sluiten.

Niemand mag het gebied betreden en verlaten, behalve als dat nodig is met toestemming van relevante Chonburi-officieren.  Voedsel, water en voorraden zullen worden verstrekt aan de behoeftigen in dit dorp door ambtenaren van de gezondheidsafdeling.  Ze mogen in deze periode niet reizen voor hun werk, maar functionarissen van het volksgezondheid’s bureau van Chonburi heeft verklaard dat er voor hen gezorgd zal worden en dat ze ook tijdens de hun tijdelijke quarantaine doorbetaald krijgen.

De quarantaine zal plaatsvinden ongeacht of iemand positief is voor het Covid-19-virus of niet, die positief geteste mensen  zullen naar veldhospitalen worden verplaatst 

Dit bevel gaat vandaag in (19 juni) en duurt tot 2 juli.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!