Luide explosieven gehoord in Bangkok na een demonstratie tegen de staatsgreep gisteravond bij de ambassade van Myanmar

~DE BOM IS GEBARSTEN~
(Het kritische moment is aangebroken)

BANGKOK:- De politie van Bangkok ging gisterenavond 8 februari, op onderzoek uit voor de ambassade van Myanmar op Sathong Road in de hoofdstad, nadat er tweemaal luide explosies waren gehoord na een protesten Myanmarese mensen tegen een militaire overname in hun land.

Generaal majoor Methee Rakphan, commandant van de Metropolis Bangkok kwamen samen met het EOD-team de situatie ter plaatse inspecteren en vond verspreide stukken van wat volgens generaal-majoor Methee vermoedelijk geïmproviseerde explosieven waren.

Niemand raakte naar verluidt gewond tijdens het incidenten.  Volgens de generaal-majoor geloofden de autoriteiten dat de bommen werden gemaakt om wanorde te veroorzaken in plaats van levens te doden.

Ondertussen zal politie-luitenant-generaal Phakphong Phongphetra vanmiddag een vergadering beleggen met verwante hoge officieren over de situatie en later meer details en de voortgang van het onderzoek aan het publiek verstrekken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!