Lokale coffeeshop in Ubon Ratchathani bekeurd voor het plaatsen van tafels op een zebrapad op de Petch Petpailin straat

UBON RATCHATHANI:- Na het dodelijke ongeval waarbij een politieagent met zijn Ducati motor één vrouw die over het zebrapad liep doodreed, verscherpen autoriteiten in het hele land de maatregelen rond verkeershandhaving en werken ze aan manieren om de veiligheid van voetgangers te verbeteren.  

Velen steden en en dorpen delen nu foto’s van recent geschilderde zebrapaden, velen hebben een levendig rood geverfd om bestuurders te waarschuwen om te vertragen.  

Maar een zebrapad in Ubon Ratchathani trok de aandacht van de burgerij.  Niet omdat het onlangs geschilderd was, maar omdat een lokale koffietent tafels voor klanten op het zebrapad had geplaatst.

Een online gedeelde foto toont klanten die van de koffie genieten terwijl ze aan de tafels zitten die op het pas geverfde zebrapad bij het Sanpasitthipasong-ziekenhuis zijn geplaatst.  Een tafel stond vol borden en specerijen.  Nadat de foto online viraal ging, werd de winkel 500 baht in rekening gebracht voor het neerzetten van tafels op het zebrapad.

De loco-burgemeester deelde met de Thaise media dat de winkel eigenlijk sinds jaar en dag zo verkoopt, maar de kleur van het zebrapad was toen niet zo opvallend.  Met de verse verflaag die het zebrapad duidelijk markeert, is het duidelijk dat de winkel de wet overtreedt door er tafels op te plaatsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!