Loftbit Park – het beste café voor dierenliefhebbers in de omgeving van Pattaya!

PATTAYA:- Vorige week, voor ons vertrek naar Nederland, hebben wij Café Loftbit Park bezocht – een van de meest  opmerkingen cafés in Pattaya en omgeving, graag wil ik vanuit het koude Nederland u vertellen hoe wij dit bezoekje beleeft hebben.

Loftbit Park is een café in Nongprue, het café heeft verschillende ruimtes die geschikt zijn voor veel leuke activiteiten. Ten eerste natuurlijk kleine ruimte met airconditioning om een kopje koffie of een ander drankje te drinken, daarnaast hebben ze letterlijk een hele mini-dierentuin met konijntjes, papegaaien, eenden en koi-vissen die rondzwemmen in een sfeervolle waterpartij, de manager  staat u toe om ze allemaal te voeren en ermee te spelen zoals u zelf wilt!

En last but not least heeft Loftbit Park ook een hele speeltuin om je kinderen bezig te houden terwijl jij rustig van het eten geniet.

Na de foto’s zijn routebeschrijvingen, contactgegevens en meer!

Over eten gesproken, Loftbit Park biedt je een aantal buitengewone gerechten die je misschien niet kunt vinden in een normaal café, zoals een echt grote gebraden varkenspoot, Tom Yum Pla Kang, geroerbakte zeevruchten met kerriepoeder, zeevruchtensalade met wasabi en nog een veel meer heerlijke gerechten waar u de vingers bij aflikt.

De Facebook-pagina van Loftbit Park: https://www.facebook.com/loftbitpark/

Locatie: https://maps.app.goo.gl/LXAu647wXKDv77EK7 

Openingstijden: 11.00 – 8.00 uur 

Bel: 083-879-0411

Olleke Bolleke in een koud Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!