Biep Biep! Op een Thaise facebook pagina is een concertkaartje voor Justin Bieber in Bangkok aangeboden voor 37 miljoen baht

BANGKOK:- Er is goed nieuws en er is slecht nieuws voor iedereen die op zoek is naar een kaartje voor het uitverkochte concert van Justin Bieber later dit jaar in Bangkok.

Het goede nieuws is dat er op Facebook een concertkaartje voor het optreden van deze Canadese zangeres is aangeboden voor de zone die het dichtst bij het podium ligt.  Het slechte nieuws is dat u daarvoor 37 miljoen baht moet aftikken als u het concert op “niveau” wilt bijwonen.

Deze gewaagde aanbieding las Olleke Bolleke in een bericht op de SOUNDPOP Facebook-pagina, die updates geeft over muziekconcerten in Thailand.

Één absurde prijs, zeker als u bedenkt dat u boor 37 miljoen baht om een ​​comfortabel luxe appartement in het centrum van Bangkok kunt kopen?

SOUNDPOP schrijft op hun beurt dat het aangeboden concertkaartje voor de AR1-sectie is, het dichtste dat fans hun Canadese idool kunnen bereiken wanneer hij in november het podium betreedt in het Rajamangala Stadium.

Tickets voor de Justin Bieber Justice World Tour in Bangkok 2022 gingen afgelopen vrijdagochtend in de verkoop aan de kassa, maar waren in no-time uitverkocht.

Ik kan mij goed voorstellen dat u zich geen concertkaartje van 37 miljoen baht kunt veroorloven, maar géén nood! Op het moment dat uw nieuwsbeer deze reportage schrijft bood de doorverkoopwebsite viagogo een zitplaats in hetzelfde gedeelte aan voor slechts 28,58 miljoen baht, dat zou haast moeten lukken of niet?

Maar op dezelfde doorverkoopwebsite werden ongeveer 300 goedkopere concertkaarten voor andere delen van het concert aangeboden.

De Thaise Raad voor consumentenbescherming, het OCPD, zei dat er geen regels zijn om de prijzen van concertkaartjes te controleren, dus ze moeten via onderhandelingen worden vastgesteld.  Het voegde er echter aan toe dat kopers zich bewust moeten zijn van oplichters.

De Justin Bieber Justice World Tour in Bangkok 2022 begint op 6 november in het Rajamangala Stadium.

Bieber zal ook landen in Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Nagoya, Osaka en Tokio gaan optreden, dit als onderdeel van een wereldtournee die meer dan 100 data over vijf continenten in 2022-23 omvat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!