Litouwse man in Pattaya gearresteerd vanwege de moord van zijn transgender-vriendin in Surin

PATTAYA:- De politie in Pattaya heeft een Litouwse man gearresteerd wiens transgender-vriendin afgelopen woensdag (15 juni) dood werd aangetroffen in een kamer van hun huis in de wijk Prasat in Surin.

Eerder werd breed uitgemeten dat de man een Russisch staatsburger is. De man, wiens naam niet bekend is, maar rond de 30 jaar geschat wordt, werd naar verluidt opgespoord door het signaal van de mobiele telefoon die hij van zijn overleden geliefde zou hebben afgepakt.

Hij werd woensdagavond gearresteerd en teruggebracht naar de noordoostelijke provincie voor een DNA-test.

Als zijn monster overeenkomt met het bewijsmateriaal dat op de plaats delict is gevonden, zou hij formeel worden gearresteerd en beschuldigd worden van moord,

Het lichaam van Thiraphong Lamluea, 31, werd woensdag rond 16.30 uur in een kamer van haar huis in Tambon Kang-an gevonden.

Er werd aangenomen dat ze al minstens een week geleden vermoord werd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!