Lijmsnuffelaar steekt kind in Centraal-Thailand neer

SUPHANBURI:- De Thaise krant “Thairath” berichtte over een gruwelijk incident dat donderdag plaatsvond op een school in de provincie Suphanburi in Centraal- Thailand.

Een 45- jarige man, die in het huis van zijn grootvader woont, 10 meter van de Wat Lamphanbong School in het district Nong Ya Sai, klom over een muur en viel een 9- jarige jongen met een mes aan, die op het schoolplein aan het spelen was.

Verschillende klasgenoten waren getuige van de brutale aanval. De jongen moest een hersenoperatie ondergaan na een schedelbreuk en ernstige snijwonden. Hij is nu buiten gevaar en herstelt in het Chaopraya Yommaraj- ziekenhuis.

De aanvaller gaf de schuld aan lijmsnuiven, terwijl de plaatselijke rechtbank het bevel uitsprak hem direct achter de tralies te plaatsen. De politie van Nong Ya Sai besloot uit angst voor represailles van de ouders om géén reconstructie te laten uitvoeren, wat gebruikelijk is in Thailand. 

De directeur van de school, Somyot Phukhang, vertelde de pers dat de ouders Kinderen wilden niet naar school en de school besloot om dan maar tijdelijk te sluiten.

Hij kondigde besprekingen aan tussen de ouders en de schoolautoriteiten over het incident en verontschuldigde zich voor het incident. Hij benadrukte dat zoiets nooit meer zal gebeuren

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Thairath 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!