Het toerisme in Pattaya zit met wel tot 80-90% in de lift, zoals beweert door de bedrijfssector

PATTAYA:- Het toerisme in de aan de oostkust van Thailand gelegen kustplaats Pattaya is snel op weg naar het niveau van voor de pandemie door de terugkeer van toeristen uit verschillende landen, zo maakte khun Damrongkiat Pinijkarn, secretaris-generaal van de entertainment vereniging van Pattaya bekend.

Khun Damrongkiat zei dat de uitgaansgelegenheden in Pattaya drukte beginnen te zien van Indiase, Hongkongse, Chinese, Zuid-Koreaanse en Europese toeristen, hoewel het toerisme zich nog volledig moet herstellen.Het toerisme zit nu op 80-90% in vergelijking met de pre-pandemische niveaus. Damrongkiat zei dat Walking Street de meest populaire plek in Pattaya is, maar dat er nog steeds meer arbeiders nodig zijn, aangezien meer dan 90% van de locaties al heropend is.

Khun Damrongkiat drong er bij de autoriteiten op aan om de infrastructuur van de stad te repareren en te voorkomen dat winkels in Walking Street binnendringen, wat de doorstroming van het verkeer en brandweerwagens zou kunnen hinderen als er brand uitbreekt.

Hij drong er bij de autoriteiten ook op aan om te zorgen voor voldoende beschikbaarheid van ambulances en medisch personeel dat stand-by staat om snel te kunnen reageren in geval van ongevallen of verwondingen onder toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!