Lijfwachten moesten in Thailand 2 kilometer lang achter de golfbuggy van vice premier Prawit aanrennen

CHACHOENGSAO:- De waarnemend premier Prawit Wongsuwan, ook bekend als Big Pom, vermaakte de Thaise natie gisteren opnieuw toen hij zijn twee lijfwachten tijdens zijn trip in de provincie Chachoengsao twee kilometer lang in de zinderende hitte achter zijn golfbuggy liet joggen, één van hen kon het niet bijhouden.

Big Pom bezocht gisteren een waterzuiveringsinstallatie in het district Mueang om te leren hoe afvalwater wordt omgezet in kraanwater.  Om bij het stuwmeer achter in de fabriek te komen, een afstand van bijna twee kilometer, werd de 77-jarige Prawit vervoerd in een golfbuggy.

Ondanks dat er in totaal zes golfbuggy’s waren, was er niet genoeg ruimte voor twee bewakers van Big Pom.  De lijfwachten zijn verplicht om de veiligheid van premier Prawit te allen tijde te handhaven, dus moesten ze achter de golfbuggy in de schetterende ochtendzon rennen met de mondkapjes op.

Één van de lijfwachten kon het niet bijbenen en verdween al rap uit het zicht.  De andere bleef de hele race op indrukwekkende wijze achter Prawits aansjokken, waarbij de Thaise bevolking grapten dat hij een atleet moest zijn of een uitgebreide legertraining had gehad om zo’n hoog niveau van fitheid te behouden.

Gisteren haalde een Duitse man de krantenkoppen toen hij een eenmansprotest hield tegen waarnemend premier Prawit in de provincie Rayong.  Hij werd gezien terwijl hij op een rotonde op Sukhumvit Road liep met een foto van Big Pom met een groot rood kruis op zijn gezicht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron:  Sanook News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!