Lichaam van vermiste 79-jarige Canadees in Pattaya gevonden, nadat zijn hotel hem als vermist meldde

PATTAYA:- Het ontbindende lichaam van een vermiste 79-jarige Canadese man werd net voor het afgelopen weekend in een veld achter een hotel in Pattaya gevonden.

Het lichaam, althans wat er van over was, werd ontdekt in het met gras begroeide 10-rai-veld achter het Leelawadee Hotel in de wijkgemeente Nong Prue, zo verklaarde kapitein Phuttharak Sonkhamharn, plv. hoofdrechercheur van het politiebureau van Pattaya, die net na het middaguur werd gewaarschuwd.

De politie, toeristenpolitie en reddingswerkers ter plaatse zeiden dat het rottende lichaam een ​​vieze stank afgaf.  De politie denkt dat de man al enkele dagen dood is, melden lokale media.

De agenten vonden een wit T-shirt en een zwarte broek bij het lichaam.  Ze vonden ook een tas met 300 Canadese dollars (8.400 baht) en een Canadees paspoort met de naam van de man, wiens identiteit werd achtergehouden in afwachting van de kennisgeving van familieleden.

Khun Da Phromthung, 54 jaar en huishoudster van het Leelawadee Hotel, zei dat ze naar het veld was gegaan om “morning glorie” te plukken en had de geur opgemerkt.  Ze dacht aanvankelijk dat het misschien afkomstig was van het karkas van een hond.  Maar toen ze dichterbij kwam, schrok ze toen ze het menselijk lichaam zag.  Ze waarschuwde meteen de politie.

Volgens de politie had het personeel van het Twin Resort Pattaya Hotel, op ongeveer 500 meter afstand van het gebied waar het lichaam werd gevonden, op 12 juli aangifte bij de politie van Pattaya gedaan, zijn Thaise vriendin zou zich in Chaiyaphum bevinden, terwijl de in het hotel bleef en later op mysterieuze wijze verdween.

Politie-onderzoekers onderzochten videobeelden in een gesloten circuit, maar vonden geen aanwijzingen totdat de vondst van het lichaam vrijdag werd gemeld.  Het lichaam werd naar het forensisch instituut van de Royal Thai Police Office in Bangkok gestuurd voor een autopsie om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

De recherche inspecteerden het hotel en ontdekten dat de spullen van de man zich nog in de kamer bevonden.

Thaise media meldden dat de politie de vriendin van de man in Chaiyaphum had gebeld, en haar verteld dat dat haar vriend op 6 juli op de luchthaven van Suvarnabhumi was aangekomen en rechtstreeks naar Pattaya was gegaan, en deelde haar dit trieste relaas mee.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Koson Konchoeng 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Koson Konchoeng Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!