Dronken dakloze man vermoord naar verluidt andere dakloze man in het daklozenbeschermingscentrum in Pattaya met een kapotte drankfles

PATTAYA:- Een dronken Thaise dakloze man zou gisteren in het Chonburi Homeless Protection Center een mede-dakloze man vanwege een persoonlijk geschil met een kapotte drankfles doodgeslagen hebben.

De verdachte handelde naar verluidt nonchalant ten aanzien van de gruwelijke misdaad, na de moord ontspannen op zijn bed te dutten met het lijk nog in de slaapzaal, voordat hij door de politie werd gearresteerd.

Kapitein Suriya Klahan van het politiebureau van Banglamung haastte zich naar het Chonburi Daklozenbeschermingscentrum nadat ze op de hoogte was gebracht dat een mannelijke dronken zwerver naar verluidt een mede-dakloze met een drankfles zou hebben vermoord.

Op de plaats van het incident werden andere daklozen geëvacueerd naar de eerste verdieping van het gebouw, terwijl de verdachte op de tweede verdieping bleef. De agenten vonden het lichaam van het 21-jarige slachtoffer, Nattawut Somnuk, met een ernstige snee in zijn keel en veel blauwe plekken. Zijn lichaam werd voor de slaapzaal achtergelaten door de verdachte, die na de gruwelijke moord weer was gaan dutten.

Volgens rapporten deed de verdachte alsof er niets was gebeurd tijdens het dutten. De politie van Banglamung slaagde erin de verdachte zonder problemen wakker te maken, vast te houden en te arresteren en nam hem snel mee naar het politiebureau van Banglamung. De verdachte was naar verluidt ontspannen, glimlachend en leek onbezorgd.

De naam van de 41-jarige verdachte zou volgens ooggetuigen khun Suchatanon Wantata zijn. Hij was een zwerver en was op het moment van het incident onder invloed van drank. De ooggetuigen zeiden dat de situatie zich ontvouwde toen Nattawut (het slachtoffer), die samen met Suchatanon ook dakloos was, hem naar verluidt benaderde om zich te verontschuldigen voor het eerder naar verluidt stelen van zijn geld.

De verdachte raakte echter gefrustreerd en sloeg het hoofd van het slachtoffer in met een drankfles, stampte hem en sneed zijn keel door met een gebroken fles, waardoor zijn leven werd beëindigd.

Uiteindelijk sleepte de verdachte het lichaam van het slachtoffer naar de voorkant van de kamer en viel weer in slaap voordat hij werd gearresteerd, terwijl de rest van de mensen in de slaapzaal op de vlucht sloegen voor hulp.

Volgens de agenten werd het lichaam van het slachtoffer overgebracht naar het Banglamung-ziekenhuis om religieuze riten af ​​te wachten, terwijl de verdachte op het moment van schrijven in hechtenis was door de politie. Het was onduidelijk welke juridische aanklacht de verdachte zou krijgen voor zijn angstaanjagende acties.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News

Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!