Lichaam overleden Amerikaan gevonden in Nong Kae – zelfmoord zéér aannemelijk

~ER KOMT EEN DOMINEE VOORBIJ~
(Een plotselinge stilte in een rumoerig gezelschap)

HUA HIN:- De overledene, bij zijn vrienden bekend als ‘Mitch’, werd geïdentificeerd als een 39-jarige Amerikaan. Zijn lichaam werd woensdag (10 februari) rond 17.00 uur gevonden in Nong Kae, Hua Hin.

Uit een rapport blijkt dat de man leed aan langdurige periodes van depressie en constante angst. Een vriend van de overledene verklaarde dat hij de vorige avond nog telefonisch contact met ‘Mitch’ had.

De volgende dag kon hij echter geen contact maken met hem en ging toen naar zijn huis. Nadat hij hem riep maar geen antwoord kreeg, brak hij het huis binnen, waar hij de Amerikaan levenloos aantrof naast zijn fitnessapparatuur, met zijn nek ergens aan hangend (details onbekend) en zonder enig teken van leven.

Luitenant-kolonel Wayunpak, plaatsvervangend inspecteur van het politiebureau van Hua Hin, leden van het reddingsteam van de Sawang Hua Thammasathan Foundation én medisch personeel waren aanwezig. Uit het eerste onderzoek ter plaatse kwam naar voren dat de man ongeveer 10 uur geleden overleden was.

Er zal autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te bepalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Royal Coast Review
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Royal Coast Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!