Goed geklede overvaller steelt gouden ketting en slaat op de vlucht richting Bangkok

~ELK IS EEN DIEF IN ZIJN NERING~
(Ieder zoekt zijn voordeel)

BANGKOK:- De politie zoekt een goed geklede overvaller die een gouden ketting van 54.000 baht heeft gestolen en vervolgens is gevlucht in een Honda Accord (nieuwwaarde +/- 1,5 miljoen THB).

De roofoverval vond plaats in de goudwinkel Yaowarat Sinthawee op de begane grond van een Big C-winkelcentrum in Rama 2 in Bang Khun Thian, ten westen van Bangkok.

Verkoopster Kamonkan, 45, zei dat de 30-40-jarige man er goed uitzag. Hij droeg een wit overhemd met korte mouwen, een zwarte broek, leren schoenen, een zwarte pet droeg en een medisch gezichtsmasker droeg.

Hij toonde interesse in een bepaalde ketting met een gewicht van twee baht en besprak de prijs terwijl hij de ketting bekeek, maar nam plotseling de benen met de ketting.

Personeel en een bezoeker van het winkelcentrum genaamd Nipphon, 23, zetten samen de achtervolging in maar de verdachte stapte in een Honda Accord zonder nummerplaten geparkeerd aan de weg op 100 meter afstand en vluchtte in de richting van Bangkok.

De politie heeft via de radio contact gezocht met collega’s om de achtervolging in te zetten maar de verdachte wist te ontkomen.

In de goudwinkel zijn vingerafdrukken genomen. Camerabeelden in de winkel en van die op de vluchtroute van de verdachte worden geanalyseerd.

De politie vermoedt dat de dader het gebied eerder heeft geobserveerd en bekijkt daarom camerabeelden uit het gebied terug, tot minstens 7 dagen geleden om een ​​aanwijzing te krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiVisa
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: ThaiVisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!