LG lanceert in Thailand een mondmasker met stemversterker

THAILAND:- LG gaat een mondmasker op de markt brengen dat een luidspreker zal bevatten, waardoor je makkelijker verstaanbaar bent. Dat maakte het merk deze week zelf bekend. Het masker zal eerst in Thailand beschikbaar zijn, daarna volgt normaal de rest van de wereld.

Het gaat om een nieuwe versie van de LG PuriCare Wearable Air Purifier, het eerste geavanceerde mondmasker dat LG uitbracht. Deze editie heeft een stemversterker gekregen, om de stem van de drager verstaanbaarder te maken. Het masker, dat 94 gram weegt, zal een stem bij het praten automatisch herkennen en verbeteren via een microfoon. 

Verder bevat het gadget vervangbare filters en ingebouwde ventilatoren die de lucht filteren. Het ‘unieke’ mondkapje zou “acht uur comfortabel gedragen kunnen worden”. De ingebouwde batterij is in 2 uur op te laden via een USB-kabel. 

Over de vraag of het masker voldoende beschermt tegen het coronavirus doet LG geen uitspraken. Volgende maand komt het als eerste uit in Thailand. Andere landen moeten het mondkapje nog goedkeuren. Het prijskaartje van het gadget is bovendien ook nog niet bekend. 

Led-verlichting
LG is niet de eerste fabrikant die zo’n high-tech mondmasker op de markt brengt. Eerder lanceerde producent Razer al het ‘slimste mondkapje ter wereld’. Die had naast speakers en luchtventilatie, ook led-verlichting. Het masker ligt daardoor automatisch op in het donker. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Theverge
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: Theverge.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!