Leugens van patiënten resulteren in nieuwe infecties in het ziekenhuis van Chiang Mai

~LEUGENS HEBBEN KORTE BENEN~
(Met een leugen schiet iemand niets op, na verloop van tijd komt de waarheid altijd naar buiten)

CHIANG MAI:- In het Central Chiang Mai Memorial Hospital is een nieuwe Covid19 uitbraak ontstaan nadat drie patiënten hun informatie verborgen hielden en zeven medische stafleden besmetten en 56 mensen in gevaar brachten.

Het ziekenhuis maakte woensdag bekend dat de drie patiënten:

  • Een 39-jarige vrouw die op 22 april het ziekenhuis bezocht.
  • Een 46-jarige man die op 26 april het ziekenhuis bezocht.
  • Een 61-jarige vrouw die op 3 mei het ziekenhuis bezocht

Van de zeven medische stafleden die met Covid besmet waren, hadden een arts en een verpleegster hun eerste Covid-19-prik gekregen, maar de anderen niet.

Het ziekenhuis bevestigde dat het maatregelen heeft genomen om de verspreiding van Covid-19 in te dammen, zoals het vastleggen van de medische geschiedenis van patiënten, het vermijden van drukte, het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen door medisch personeel en het elke dag desinfecteren van het pand.

“Het ziekenhuis werkt samen met het Chiang Mai Provincial Public Health Office aan het onderzoeken van ziekten en vraagt ​​degenen die risico lopen om zo snel mogelijk een Covid-19-test te doen,” zei het ziekenhuis.

Het ziekenhuis heeft tot 21 mei tijdelijk zijn deuren gesloten voor poliklinische patiënten en behandelt noodgevallen en patiënten met chronische ziekten op de parkeerplaats achter het ziekenhuis.

Ondertussen meldde het Provinciale Volksgezondheidsbureau van Chiang Mai donderdag 10 nieuwe Covid-19-gevallen en twee dodelijke slachtoffers.  Het totale aantal nieuwe Covid-19-gevallen in Chiang Mai is gestegen tot 3.944.  Van hen zijn er 3.325 hersteld en ontslagen, 605 worden behandeld in medische instellingen en 14 zijn overleden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!