Wilde olifant hinkt weg na een aanrijding met een 10-wielige vrachtwagen

~ER IS GÉÉN ZALF AAN TE STRIJKEN~
(Ergens niets aan kunnen doen)

BURIRAM:- Deze morgen vroeg is in de donkerte een vrachtwagen in een wildreservaat in Buriram tegen een wilde olifant gereden, waarbij zowel het voertuig als het dier schade hebben geleden.

De politie van Non Din Daeng en medewerkers van het Dong Yai Wildlife Sanctuary haastten zich naar de plaats delict nadat ze om 3.30 uur op de hoogte waren gebracht van het ongeval.

De chauffeur van de vrachtwagen, Khun Lampong Faikhao, vertelde de politie dat hij eucalyptus hout van Sisaket naar Chonburi moest vervoeren. Het vertelde dat de olifant plotseling voor de vrachtwagen opdoemde, waardoor een aanrijding onvermijdelijk was.

De olifant was in staat om met een gewond linker achterbeen van de crash weg te hinken, hoewel uitgebreide schade aan de voorkant van de truck duidde op een botsing met grote impact.  Ambtenaren van het reservaat hebben dierenartsen ingeschakeld om de olifant te zoeken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!