Leraren ontspannen zich tijdens een “persoonlijk schoolreisje”  in Thailand terwijl de leerlingen 20 baht krijgen om hun lunch te bekostigen

NAKHON SRI THAMMARAT:- Het Thaise  berichtte over wat in Thailand bekend staat als online drama, waarin de Thaise bevolking massaal de verontwaardiging uit na een bericht op sociale media.

In dit geval ging een groep leraren van een school in Nakhon Sri Thammarat in het zuiden van het land op een zevendaags schoolreisje, zes nachten durende wat zij een ‘educatieve reis’ noemde.

Het bericht lijkt te zijn geschreven door iemand die wilde laten zien dat leraren het reuze naar hun zin hebben terwijl de studenten heel weinig krijgen, zo stond in het krantenartikel te lezen.  De post op een website die zich vertaalt als “Watchdog Operation” zou van een ouder kunnen zijn.

De reis begon met een verblijf in een *** hotel in Bangkok, gevolgd door een paar bliksembezoeken aan scholen in Bang Sue in de Thaise hoofdstad en één in Phetchabun.

Daarna begon de eigenlijke “personeelsontwikkeling” met leuke gezellige foto’s op een mooie plek, cool chillen in een coffeeshop, een bezoek aan een tempel voor een ceremonie van verdienste, een middagje in Chiang Khan in Loei vertoeven om de bergmist te zien, gevolgd door te ontspannen bij de ​“walking street club” in een resort aan de oevers van de Mekong.

Daarna volgde een tripje naar de ​“Sky Walk” waar de leraren verkondigden dat ze altijd de bergen boven de stranden zouden verkiezen.

O ja, er was ook nog tijd voor een paar club-bezoekjes in Lopburi, een bezoek aan een dam en dan nog meer dansen, waarschijnlijk geen paaldansen of een tabledance.

Allemaal hartstikke leuk voor de collegiale samenwerking, niet tegenstaande dat de kinderen op school 20 baht per dag te besteden hadden aan een lunch, terwijl leraren tijdens hun schoolreisje “een vorstenleven” erop na hielden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: DailyNews 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!