Legerhelikopter slaagt erin om een bosbrand in Mae Hong Son te bedwingen

MAE HONG SON:- Het Derde Legergebied zette deze week  een Mi-17-helikopter in om een ​​bosbrand in Mae Hong Son te blussen nadat de situatie daar alsmaar zorgwekkender werd.

Met medewerking van soldaten en brandweerlieden slaagde de helikopter erin de bosbrand in de onderdistricten Pha Bong en Pang Mu te blussen.

Volgens een Facebook-bericht van de Geo-Informatics and Space Technology Development Agency (GISTDA) op gisteren zijn er op woensdag 262 hotspots gevonden in Thailand, waarvan 30 in Ubon Ratchathani, 18 in Nakhon Phanom en 17 in Mae Hong Son.

Hoewel het aantal hotspots door onweer is afgenomen, zou een groot aantal in de buurlanden – 2.039 in Myanmar, 827 in Laos en 820 in Cambodja – de luchtkwaliteit in het noorden en noordoosten aantasten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!