Legercommandant in Thailand wil dat militaire scholen Muay Thai gaan onderwijzen

BANGKOK:- De legercommandant van het Koninklijke Thaise leger heeft de commando legeropleiding opgedragen om Muay Thai op te nemen in het leercurriculum van de militaire scholen die onder hun toezicht staan.

Generaal Narongpan Jitkaewthae zei dat het imago van Muay Thai als nationaal cultureel erfgoed werd versterkt tijdens het Amazing Muay Thai Festival 2023, waar een recordaantal van 3.660 militaire officieren bijeenkwamen in Rajabhakti Park in de provincie Prachuap Khiri Khan om de “wai” uit te voeren.  -kru”-ceremonie.

Deze gebeurtenis was het bewijs van het kaliber van Thaise soldaten, aangezien alleen degenen met een dergelijke kwaliteit in het leger zouden worden opgenomen, zei hij.

Hij sprak zijn bezorgdheid uit over het onvermogen van sommige gezinnen om voor hun kinderen te zorgen tijdens de vakantie van het semester, wat problemen zou kunnen veroorzaken, zoals sterfgevallen door verdrinking.

Om ouders te helpen voor hun kinderen te zorgen tijdens de komende schoolvakantie en de ontwikkeling van kinderen te bevorderen, zal het leger jongeren een scala aan activiteiten aanbieden, waaronder excursies naar historische locaties, maar ook muziek- en sporttrainingskampen, voegde hij eraan toe.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!