In Noordoost-Thailand werden gisteren er Valentijnsdag huwelijken voor stelletjes met zwaargewichten georganiseerd 

SURIN:- In de noordoostelijke provincie Surin in Thailand werd gisteren Valentijnsdag in jumbo-stijl gevierd door 30 aanstaande echtparen op de rug van olifanten naar ambtenaar van de burgerlijke stand te laten rijden om hun huwelijk te registreren.

De jumbo-achtige huwelijksregistratieceremonie vond plaats in het 80th Anniversary Chalerm Phrakiart Park, Tambon Nok Muang in het hoofddistrict van de provincie.

De ceremonie werd gezamenlijk voorgezeten door de president van de Surin Provincial Administration Organization, Pornchai Mungcharone, en de provinciale gouverneur Phichit Boonthan.

De huwelijksceremonies werden gehouden in de traditie van de inheemse etnische Kuy-bevolking door de 30 koppels op de rug van olifanten door het centrum van Surin te laten paraderen naar het park waar ze hun huwelijk registreerden.

Khun Phichit beweerde dat de parade van paren op olifanten om hun huwelijk te registreren alleen werd gehouden in Surin, dat bekend staat om zijn shows van jumbo-zoogdieren.

Als onderdeel van de traditionele ritus zongen de oudsten van het Kuy-volk ook gebeden om het paar te zegenen voor een lang en gelukkig huwelijk.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!