Lees hier, hoe de Aziatische rapper Jackson de smaakpapillen van Thaise fans heeft gekieteld

THAILAND:- Amerikaanse gebakken rijst en maïssoep in het “Took Lae Dee” (goedkoop en goed) Restaurant zijn door de invloed van een Aziatische rapper zeer interessant geworden onder de Thaise bevolking.

De rapper Jackson Wang prees deze week interview met EFM-radiostation de twee gerechten omdat ze uitmuntend van smaak waren .

Hij vertelde  uit dat hij Amerikaanse gebakken rijst en maïssoep had geproefd in het restaurant in de Foodland-supermarkt nabij het Rajamangala-stadion in Bangkok nadat hij zijn concertrepetitie had beëindigd.

Wang zou optreden in de openingsshow van een uur in het stadion voor de oefenwedstrijd tussen Manchester United en Liverpool op 12 juli.

“Het is zo goed, het is de beste wat er voor deze prijs te krijgen is!”, zei hij.

Hij voegde eraan toe dat Amerikaanse gebakken rijst lekkerder is dan gebakken rijst met tomaten.

 Als reactie op de trend lanceerde Foodland tot en met zondag (24 juli) een promotie van een set Amerikaanse gebakken rijst en maïssoep voor 99 baht per set bij Took Lae Dee-restaurants in het hele land.

De supermarktketen Foodland exploiteert sinds 1972 het Took Lae Dee Restaurant-bedrijf onder de slogan “Iedereen’s favoriete restaurant”. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan redelijk geprijsde Thaise, Chinese en westerse gerechten.

Volgens het CNN-rapport “World’s Greatest City: 50 Reasons Why Bangkok is No. 1”, zei het Took Lae Dee Restaurant in Foodland, Sukhumvit Soi 5-filiaal, een goede plek om op elk moment een vorkje weg te prikken..

Het adviseerde mensen ook om Pad Kaprao Kai (roergebakken basilicum met kip) te proeven, omdat het een heerlijk gerecht is waarvan de smaak onvergetelijk is.

Momenteel waren er 25 Foodland-vestigingen in het oosten en noordoosten van Thailand, evenals in Bangkok en de omliggende gebieden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!