De bootdienst over het Saen Saeb kanaal in Bangkok als gevolg van de voortdurende regenval opgeschort

BANGKOK:- De bootdiensten over het Saen Saeb-kanaal werden gistermorgen opgeschort nadat hevige regen ’s nachts het waterpeil flink hebben Don stijgen, waardoor de doorvaar ruimte onder de Wat Sri Boonruang-brug te klein werd.  Vandaag zou de situatie opnieuw worden beoordeeld. 

De exploitant, Family Transport (2002), liet weten wanneer een positive beoordeling zou worden gemaakt, de dienst weer hervat zou worden.

De aankondiging zei dat de stortbui die de hoofdstad ’s nachts beukte, het kanaalniveau deed stijgen en het voor zijn boten moeilijk maakte om onder de Wat Sri Boonruang-brug door te varen.

 Als het waterpeil hoog zou blijven, zou de ophanging worden verlengd.  Het zou het publiek op de hoogte gehouden worden.

Een nieuwsstream van de Wat Thep Leela-pier in het Bang Kapi-district aan dat de dienst nog steeds niet was hervat.

De Rakhamhaeng Universiteit heeft aangekondigd dat het colleges aan de universiteit in het Hua Mak-gebied en de campus in Bang Na  ook een dag zouden opschorten vanwege overstromingen.

De Ramkhamhaeng Universiteit in het gebied van Hua Mak raakte ’s nachts door hevige regenval overstroomd. De afdeling public relations plaatste deze foto en een bericht dat de colleges op Hua Mak en de campus in Bang Na waren opgeschort.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!