Kustplaats Pattaya stelt gratis 30.000 zandzakken ter beschikking voor bescherming tegen overstromingen tijdens het regenseizoen

PATTAYA:- Met het naderende regenseizoen en onvermijdelijke overstromingen in de stad, heeft burgemeester Poramet Ngampichet de afdeling Volksgezondheid de opdracht gegeven om ervoor te zorgen dat de bewoners voldoende zandzakken rond hun eigendommen plaatsen om te voorkomen dat het overstromingswater hun huizen binnenstroomt en hun eigendommen beschadigd raken. 

In de afgelopen week werden vrachtwagenladingen zand en zandzakken aan bewoners in overstromingsgevoelige gebieden in en rond de stad uitgedeeld.

Bewoners die zandzakken nodig hebben om hun huizen te beschermen, kunnen deze ophalen bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie op Soi Nongyai in Oost-Pattaya. Toon uw identiteitskaart of een kopie ervan ter verificatie. Wie de zandzakken niet zelf kan ophalen, laat de gemeente ze thuis laten bezorgen 

Bel 096 – 9387359 of 083 – 1352449 of het alarmnummer 1337 MAX om een ​​bezorgafspraak te maken. De stad Pattaya verzekert lokale bewoners dat zandzakken gratis bij hen thuis worden afgeleverd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!