Restauranteigenaar Pattaya vraagt ​​om hulp bij het vangen proletarische gast

PATTAYA/JOMTIEN:- Een man die beweerde dat hij een belangrijke politicus kende, zou naar verluidt in een Thais restaurant aan de Thepprasit Road zijn binnengekomen, de man had babbels van hier tot ginder en vertelde daar een afspraak te hebben met een bekende politicus te hebben. Aan het eind laat hij de eigenaresse van het restaurant achter met een onbetaalde rekening van bijna duizend baht.

Khun Jinwara Rebedef, de eigenaresse van restaurant ‘Gin Gab Gia’ aan de Thepprasit Road vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter over het incident en liet hem  camerabeelden zien.

Afgelopen. vrijdag kwam een ​​goedgeklede Thaise man het kleine restaurant binnen en bestelde eten en dronk meerdere biertjes. Hij sprak met haar en beweerde dat hij voor een lokale politicus werkte en zei dat hij wachtte tot zijn baas zijn rekening zou betalen. Af en toe ging de verdachte naar de voorkant van het restaurant om te roken en kwam dan weer terug in het restaurant.

Toen Khun Jinwara achter in het restaurant aan het schoonmaken was, sprong de verdachte plotseling op en scheurde weg op een motor. Ze probeerde hem te achtervolgen, maar dat mislukte.

Khun Jinwara zei dat dit de tweede keer was dat klanten vertrokken zonder hun rekeningen te betalen. Ze zei dat ze elke dag maar een paar honderd baht aan marge/winst krijgt en dat deze incidenten haar financieel behoorlijk pijn deden. De man betaalde zijn rekening van ongeveer duizend baht niet.

Khun Jinwara voegde eraan toe dat als iemand de man kent, hem moet zeggen terug te komen om zijn rekening te betalen. De politie van Pattaya is op de hoogte van het incident en onderzoekt de situatie.

Zowel khun Jinwara als de politie van Pattaya geloofden de beweringen van de man niet dat hij voor een lokale politicus zou werken van wie de naam niet specifiek werd vrijgegeven door relevante partijen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!