Kudde marcherende olifanten zorgt voor een onverwachte file in de provincie Chachoengsao

CHACHOENGSAO:-  de automobilisten op een weg in het district Sanam Chai Khet in de provincie Chachoengsao werden gedwongen hun voertuigen tot stilstand te brengen toen gisteren plots een kudde olifanten uit het bos tevoorschijn kwam om de weg over te steken. 

De parade vond plaats in een gebied in de buurt van Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary. Chachoengsao is een van de vijf provincies die aan het bos grenzen, samen met Chonburi, Rayong, Chanthaburi en Sa Kaeo.

Het was een geweldig gezicht om de kudde van ongeveer 65 dikhuiden waar zo’n 30 kalveren achter hun moeders de weg overstaken.

Een voorzichtige schatting was dat de populatie olifanten in de vijf provincies die aan het bos grenzen, was toegenomen, aangezien meer dan 90 procent van de olifanten in de kudde een koe was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!