Krolse waterbuffel neemt een boer in het noordoosten van Thailand op de hoorns en doodt hem

NAKHON NAYOK:- Een loopse vrouwelijke waterbuffel heeft gisteren een boer in de provincie Nakhon Nayok in het noordoosten van Thailand gedood.

De politie van het bureau van Ban Na kregen te horen dat een buffel achter een boer aanrende en hem verderop in het dorp op de hoorns nam en hem doodde, het incident gebeurde in een dorp in subdistrict Ban Phrao.  Politie en reddingswerkers van de Sawang Ariya Foundation gingen ter plaatse om onderzoek te doen.

De politie vond het lichaam van de 55-jarige Manoch (achternaam achtergehouden) liggend in overwoekerd gras.  De politie zei dat het lichaam van Manoch “misvormd” was en dat zijn armen en benen ernstig waren gebroken.

Vlakbij werd een zeven jaar oude vrouwelijke buffel gevonden met menselijke organen die nog aan haar hoorns hingen.

De familieleden van Manoch zeiden dat ze hem sinds de ochtend zochten en rond het middaguur zijn verfrommelde lichaam vonden.

Een familielid van de overledene, Khun Naphirat, zei dat ze de dodelijke buffel kocht voor 800 baht toen het nog maar een baby was en ze hem zelf opgevoed had.

Kort daarna kreeg khun Manoch een voorliefde voor de buffel en vroeg khu. Naphira of hij haar zelf kon opvoeden.  Sindsdien heeft hij voor haar gezorgd.

Gisteren was de buffel krols, werd rusteloos, ontsnapte uit haar hok en rende weg om tussen de buffels te zijn in de velden die door andere boeren in het dorp waren grootgebracht.

Khun Manoch ging gisterochtend vroeg op pad om de ontsnapte buffel te zoeken en haar terug naar huis te brengen.  Dat was de laatste keer dat Manoch levend werd gezien.

Toen Manoch niet terugkeerde, begonnen zijn familieleden zich zorgen te maken en gingen ze gisterochtend naar hem op zoek om zijn lichaam in het nabijgelegen gras te vinden.

Zodra het lichaam van Manoch was gevonden, leidde de dappere Aphiwat de strijdlustige buffel terug naar zijn hok en bond hem vast om te voorkomen dat zij iemand anders op de hoorns zou nemen.

Het lichaam van Manoch werd meegenomen voor autopsie in het H.K.H. Maha Chakri Siriunghorn Medical Center.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!