Jonge olifant in Prachinburi tijdens het oversteken van de weg omgekomen

PRACHINBURI:- Een jonge babyolifant werd naar verluidt gedood nadat hij eergisteravond werd aangereden door twee voertuigen toen hij in een kudde een weg in Prachinburi overstak.

Het ongeval gebeurde rond 19.00 uur op Highway 359 die de provincie Sa Kaeo verbindt met het subdistrict Khao Hin Sorn in Chachoengsao.

De dode olifant, 1-2 jaar oud, behoorde tot een groep dikhuiden van Chachoengsao’s Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary, die altijd door het gebied aan het foerageren zijn.

Volgens Krisakorn Naenorn, een bestuurder van één van de auto’s langs de weg stonden te wachtenter, werd de olifant helaas niet één maar twee keer geraakt – eerst door een auto die zijn voertuig inhaalde en vervolgens door een ander voertuig dat onvoorzichtig werd bestuurd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!