Koreaanse man sterft na botsing met zijn motor tegen wegwerkzaamhedenbord in Pattaya

PATTAYA:- Een Koreaanse man die naar verluidt een bekend figuur in Pattaya was, is overleden bij een motorongeluk. De medewerkers van de Sawang Boriboon Thammasathan stichting haastten zich naar de plaats des onheils voor de school nr. 10 om een ​​34-jarige Koreaanse man te helpen die met zijn motor tegen een wegwerkzaamheden teken en bewusteloos geslagen.

De naam van het slachtoffer werd door de politie ingehouden om ervoor te zorgen dat zijn familie en de ambassade eerst door de relevante autoriteiten werden gecontacteerd.

Ter plaatse troffen de reddingswerkers het slachtoffer bewusteloos op de weg aan. Ze probeerden hem te reanimeren, maar tevergeefs, zo meldden lokale media. 

Het slachtoffer had de Koreaanse nationaliteit en was een vrij bekend persoon in Pattaya als lokale ex-pat en barmanager, aldus vrienden van het slachtoffer die met “Snelle Jelle” onze stadsreporter spraken.

Zijn lichaam werd gevonden in de buurt van zijn gevallen motor en een groot rood bouwbord op de weg. Er werd gemeld dat hij met zijn motor tegen het bord was gereden, wat resulteerde in zijn tragische ondergang.

Het stoffelijk overschot  is overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis. De politie bekijkt camerabeelden van de plaats van het ongeval om de exacte oorzaak van de aanrijding vast te stellen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!