Koperdieven veroorzaken meer dan tien miljoen baht schade aan spoorwegsysteem in Pattaya 

NA-JOMTIEN:- Koperdieven hebben volgens de spoorwegverkeersfunctionaris voor meer dan tien miljoen baht schade aangericht aan het spoorwegsysteem in Chonburi.

Khun Thanat Boonkarut, die de dringende taak heeft om het verkeer te regelen bij de spoorwegovergang in het Na Jomtien, vertelde nadat er verkeerschaos was ontstaan ​​als gevolg van een defect bloksignaal.

Volgens khunThanat was het blokkeringsein bij deze overweg defect vanwege een kortsluiting veroorzaakt door een koperdief/dieven die de ondergrondse koperdraden langs het Bang Lamung-treinstation naar Map Ta Phut hadden uitgegraven en het op de zwarte markt. Hij verklaarde dat er sinds november 2021 meerdere soortgelijke misdaden hebben plaatsgevonden in dit gebied met een geschatte schade van meer dan tien miljoen baht.

“Sommige dieven schraapte het koper eraf en verspreidden de isolatie langs het spoor, en sommigen gooiden zelfs het hele afgedankte materiaal weg in het bos”, zo verklaarde Thanat.

Volgens Thanat, was er eerder een stel notoire koperdieven gearresteerd voor het stelen van draden en moesten zich voor de rechtbank verantwoorden, maar hun straf vielen ze weer terug in hun oude doen en gingen vrolijke verder met deze misdaden.

Aanvankelijk meldden de spoorwegbeambten de misdaad aan het politiebureau van Na Jomtien, omdat het enorme schade aan het spoorwegsysteem had veroorzaakt en honderden levens in gevaar kon brengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!