Koperdief dupeert de eigenaar van de Rode Lijn in Bangkok, de SRT spant rechtszaken tegen de dief aan

BANGKOK:- Een Thaise man die verdacht wordt van het doorknippen van koperen kabels van de Dark Red Line om ze te stelen, is gearresteerd, aldus de Thaise Staatsspoorwegen (SRT).

De vermeende 31-jarige kabeldief, khun Annop Khampromma, heeft naar verluidt acht keer kabels doorgesneden en gestolen.  De waarde van de schade moet nog worden getaxeerd.

De gouverneur van de SRT, Khun Nirut Maneephan onthulde dat hij een klacht had ingediend bij het politiebureau van Pratunam nadat hij door het hoofd van het treinstation van Rangsit op de hoogte was gebracht van de koperdiefstal.

Het doorknippen van kabels heeft geen invloed op de veiligheid van treindiensten, maar kan wel leiden tot langzamere dienstverlening op de Rode Lijn.

 De SRT-gouverneur heeft relevante instanties opgedragen om onkruid langs het hek te verwijderen om grondig toezicht te vergemakkelijken en verdere misdaden te voorkomen.

Khun Nirut zei dat hij de vervolging en vervolging van de daders had bevolen in de volle omvang van de wet, met zowel civiele als strafzaken om schadevergoeding te eisen.  De zaak is een burgerlijk misdrijf dat verband houdt met een strafzaak.  

Bovendien zullen aanklachten wegens huisvredebreuk, het veroorzaken van risico’s bij de werking van de dienst en het beschadigen van overheidseigendommen, worden aangeklaagd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!