Koop géén digitale staatsloten van anderen, zo waarschuwt staatsloterij kantoor in Thailand 

BANGKOK:- Het staatsloterij kantoor in Bangkok waarschuwt de mensen om géén digitale loten van andere mensen te kopen, omdat er een probleem kan zijn bij het ontvangen van prijzengeld.

De directeur generaal van het staatsloterij kantoor, kolonel Nhun Sansanakom verklaarde aan de media dat mensen geen online loterijen van anderen moeten kopen en zeker niet na berichten van loten tegen een hogere prijs zijn doorverkocht.

Kolonel Nhun vertelde dat de naam van de oorspronkelijke koper in de Paotang-applicatie is opgenomen en dat alleen deze eigenaar het recht heeft om het prijzengeld te ontvangen.

Het geld zal worden overgemaakt naar de rekening van de oorspronkelijke koper, aangezien de rechten van loten niet kunnen worden overgedragen, zo maakte kolonel Nhun duidelijk.

Als de koper ervoor kiest om het geld bij de GLO te ontvangen, zal hij/zij ook zijn identiteit moeten tonen.

Nhun waarschuwde dat iedereen die digitale loterijen van een andere persoon koopt, problemen kan krijgen als hij/zij geldprijzen wint, dus de GLO suggereerde dat mensen alleen digitale loterijen kopen via de Paotang-applicatie omdat het veilig is en kopers zeker het prijzengeld zullen krijgen als er een prijs op hun gekochte lot valt.

Het staatsloterij kantoor waarschuwde mensen óók dat het illegaal is om digitale loten door te verkopen of elk lot voor meer dan 80 baht te verkopen.  Elke overtreder die wordt bij het staatsloterij kantoor wordt gemeld kan een boete krijgen, zo beëindigde de kolonel zijn verklaring.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!