De politie van Pattaya arresteert tien gokkers op een fokkerij voor vechthanen aan de Thappraya Road

PATTAYA:- De politie van Pattaya pakte gisteren 10 gokkers op die zich vermaakten op een groot stuk land dat werd gebruikt voor het fokken van hanen. Ze werden allemaal bij de inval bij een illegaal dobbelspel in Thappraya Road, Soi 15 meegenomen naar het politiebureau voor de verwerking van het proces-verbaal.

De gokspelen werden gehouden op een zeven rai groot stuk onbebouwd land dat werd gebruikt voor het fokken van hanen.  Gokkers klauterden over hekken en muren om aan de lange arm van de politie  om te ontsnappen, maar de politie wist toch 10 spelers bij het illegale Hi-Lo-spel in de kraag te vatten.

Kolonel Kullachart Kullachai, hoofdcommissaris van de politie van Pattaya zei dat hij zijn politieagenten heeft bevolen alert te zijn op illegaal gokken in zijn rechtsgebied en dat als een burger op de hoogte is van dergelijke illegale activiteiten, ze de politie moeten informeren zodat deze actie kunnen ondernemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!