Koninklijke familie van Thailand schenkt aan de Thaise gemeenschap een bedrag van 99,9 miljoen baht

BANGKOK:- Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin hebben 99,9 miljoen baht gedoneerd om de bouw van faciliteiten te helpen financieren die nodig zijn om de benarde situatie van mensen die getroffen zijn door de Covid-19-pandemie te verlichten.

Gisteren werd de waardevolle cheque in het gouvernementsgebouw in Bangkok door de de privésecretaris van Zijne Majesteit de Koning, Khun Satitpong Sukvimol aan premier Prayut Chan-o-cha overhandigd 

Het geld zal worden besteed aan de bouw van veldhospitalen en gemeenschapsisolatiecentra die in veel delen van het land worden opgericht om het groeiende aantal Covid-19-patiënten op te vangen.

Hunne Majesteiten hebben ook een donatie van 88,8 miljoen baht gedaan aan tempels die veldhospitalen en gemeenschapsisolatiecentra op hun terrein opzetten en toestaan ​​dat hun crematoria worden gebruikt voor het cremeren van Covid19 slachtoffers.  Deze schenking werd aangeboden aan de hoogste Patriarch van Thailand.

De laatste koninklijke schenking is bedoeld als een goed doel ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit op 28 juli en de aanstaande verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit The Queen Mother op 12 augustus.

Vorige maand doneerde Zijne Majesteit de Koning meer dan 2,8 miljard baht voor de aanschaf van medische benodigdheden en apparatuur ter ondersteuning van de inspanningen om de pandemie aan te pakken.  Het geld is gedoneerd aan 29 ziekenhuizen, medische hogescholen en faciliteiten om medische apparatuur en benodigdheden te kopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  Bangkok Post

Eén gedachte over “Koninklijke familie van Thailand schenkt aan de Thaise gemeenschap een bedrag van 99,9 miljoen baht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!